De zomer staat voor veel mensen in het teken staat van grassprieten tellen, rosé slurpen, barbecueën of gewoon niets doen. Wij waren daar geen uitzondering op. Nu om half zeven de wekker het weer uitschreeuwt, verdwijnt het vakantiegevoel ondanks de tropische temperaturen. We zijn uitgerust, boordevol ideeën en vol inspiratie. Webtätig Webcentric Marketing is een feit. Vandaag hangen wij onze was buiten. Niet omdat het zo goed droogt maar vooral omdat de was gezien mag worden. 

Hoe het allemaal begon

Te vaak zie ik dat met name middelgrote en kleine organisaties tobben met hun marketing. Onderzoek bevestigde mijn waarneming. MKB’ers hebben vaak te weinig tijd, kennis of zin om hun marketing goed neer te zetten. Of ze missen de boot volledig omdat ze te lang op de automatische piloot hebben gevlogen en de markt intussen sterk veranderd is. Met name op het gebied van online marketing zie ik dat nogal wat organisaties kansen laten liggen, terwijl juist het web de nieuwe spil van de marketing is geworden. Ik besloot tot het oprichten van een collectief van creatieve en ervaren professionals dat deze organisaties zou moeten gaan helpen bij hun marketing. Hiermee hun organisatie de vrijheid biedend om te focussen op datgenen waar ze goed in zijn en te groeien. Net voor de zomer was Webtätig Webcentric Marketing was een feit.

Waar het bij Webtätig Webcentric Marketing om draait

We streven ernaar onze klanten te ontzorgen op het gebied van marketing, zodat ze de ruimte krijgen om te groeien: Freedom To Grow!  Het leveren van grote-bureau-kwaliteit vanuit een flexibele organisatie met de zorg en aandacht van een klein bureau tegen sympathieke prijzen. Dat is waar we in het in één zin bij ons om draait. Hoewel het web de spil van moderne marketing is (webcentric) beperken wij onze diensten niet tot het virtuele domein. Juist de consistentie tussen online en offline bepaalt de kracht van een merk. Vandaar dat we ook interieurarchitectes/ stylistes aan boord hebben.

Waarmee Webtätig Webcentric Marketing je kan helpen

Het creatieve collectief is zo samengesteld dat we op praktisch elk gebied een oplossing kunnen bieden. Je hoeft niet te gaan zoeken naar een specialisme of naar kwaliteit. Dat werk hebben wij al gedaan. Alle leden binnen ons collectief hebben veel ervaring en behoren tot de besten op hun vakgebied. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jou marketingvraagstuk. Je kunt bij ons terecht voor marketingstrategie, marketingplanning, web & sociale media, online marketing, visual design, fotografie, video, tekst & redactie en zelfs interieur & styling. In de loop van september zijn op onze website al deze diensten ook te vinden in de online dienstencatalogus.

Hoe vind je ons?

Ons werkgebied is de Randstad. Omdat we het belangrijk vinden om bij onze klanten in de buurt te zitten. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We hebben geen vast centraal kantoor maar werken samen in een geavanceerde online projectapplicatie, waartoe ook onze klanten toegang hebben. Verder maken wij gebruik van de flexlocaties van Het Nieuwe Kantoor. Ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Kijk dan op https://www.webtatig.nl